Doneren

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken om het benodigde bedrag voor de behandeling bij elkaar te krijgen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor uw bijdrage, groot of klein!

Om te doneren kunt u de formulieren hieronder gebruiken om het bedrag in te voeren dat u wilt schenken. Gebruik ‘formulier 1’ voor voorgeselecteerde bedragen, of gebruik ‘formulier 2’ om zelf een bedrag in te vullen. Klik vervolgens op ‘Doneren’. Kies de betaalwijze en doorloop de stappen om de donatie te voltooien. Alvast heel erg bedankt!

Formulier 1:


Crowdfunding doel: aHSCT Behandeling
€ 14.070,13 / € 95.000,00

Let op: Naast de donaties via de donatiepagina krijgen wij ook donaties rechtstreeks op de bankrekening gestort. Het totaal genoemd op de donatiepagina en losse donaties samen zal regelmatig worden bijgewerkt en wordt hieronder weergegeven:
Totaal opgehaald: € 29.280,39

Formulier 2:


Crowdfunding doel: aHSCT Behandeling
€ 14.070,13 / € 95.000,00

Ter info: Het rekeningnummer dat u ziet bij donaties via het formulier is het rekeningnummer van onze payment provider ‘Mollie Payments’ . Dit rekeningnummer wijkt dus af van het rekeningnummer van de stichting. Wij hopen middels deze melding verwarring te voorkomen. In plaats van het doneren via het formulier kunt u uw donatie uiteraard altijd rechtstreeks overboeken naar het rekeningnummer van de stichting (NL23 INGB 0008817973).