Dag 2 van de iso

Nou, de eerste dag van de isolatie zit er op en ik moet zeggen dat ik best lekker heb geslapen! Na de dagelijkse infuusjes is het tijd voor wat eten en we gaan maar eens beginnen met een lekker kopje cup a soup champignon!

Voor nu voel ik me uitgerust, maar eens zien hoe dat gedurende de dag zal ontwikkelen… Voor nu in ieder geval iedereen hele fijne dag toegewenst! Wie weet laat ik later vandaag nog wat van mij horen 🙂

Groetjes, Stephan

One Response to “Dag 2 van de iso

  • Peter en Ina
    4 jaar ago

    Wat fijn om te horen, dat je goed hebt geslapen; het eerste we deden, was kijken of je wat geplaatst had. Lekker ontbijtje, champignonsoep!
    Zet hem op, we hopen snel weer wat te horen.
    XXX papa en mama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *