Dag 4… The saga continues

Hallo allemaal! Inmiddels dag 4 van de ISO en ik voel me eerlijk gezegd best prettig… De dagelijkse controles en waarden zijn al in kaart gebracht en ook hier zijn weer geen rare of zorgwekkende zaken te zien. Ik heb even een kort filmpje van mijn kamer gemaakt zodat jullie een indruk hebben van waar ik de afgelopen tijd heb rondgehangen en de komende dag of acht ook nog zal verblijven, enjoy!

Ik hoop dat het filmpje een beetje scherp is en goed zichtbaar is, want het lukt me niet op te switchen tussen ‘selfie’ mode en ‘gewone’ opname terwijl ik dit filmpje via YouTube opneem. Mochten jullie overigens vragen hebben (zoals over de slangen uit mn nek), stel ze gerust.

Groetjes, Stephan

9 Responses to “Dag 4… The saga continues

 • Hi Stephan,
  Super that you keep everyone so well informed.
  For all you have been thru, you look alert and we’ll
  taken care of. It all does my heart good !! . The
  video you taped gave a good impression of the
  first class accomodations you are staying at ! Ha !!
  I am delighted with the professional care you are
  getting. Yes Stephan, there is light at the end of the
  dark tunnel. As a result of this challenge, you have
  a brighter future ahead of you. Believe, and there is
  always hope. Bless you, and keep up the fight. Tanti

 • Hoi Stephan,
  Zo jij zit niet verkeerd op je 5 kamer appartement met een ruime badkamer, en wat een uitzicht over Moskou zeg, alleen zo jammer dat je er maar 11 dagen mag wonen.
  Allemachtig…..je heb een douche maar mag niet douchen, het eten is ook niet om over naar huis te schrijven, maar ja het is niet anders, maar joh je bent nu bijna over de helft, nog ff dan kom je weer lekker naar huis.
  Bedankt dat wij een inkijkje kregen van je mooie chalet, zo hebben wij een beetje het idee hoe je erbij zit, wij zijn blij dat je zo optimistisch blijft en houd het zo, wij wensen je heel veel sterkte voor de nog komende dagen wij denken iedere dag aan je, hele dikke knuf van mij en de groetjes van Henk.
  Veel liefs van Henk en Lenie Bezuijen

  • Super tof dat jullie het allemaal zo nauwgezet volgen! Ik moet zeggen dat de maaltijden me steeds beter gaan smaken… Wellicht gewenning, maar ik kijk letterlijk uit naar mn portie magnetron appels en geniet er inmiddels met volle teugen van!

 • Paul van der Aar
  4 jaar ago

  Hoi Stephan,
  Goed om te zien dat een negatieve Stephan langzaam maar zeker verandert in een positieve Stephan.
  Een betere en gezondere Stephan komt terug naar Nederland. De herstart van een leven met een kwalitatief veel beter perspectief is je meer dan gegund, dus houd die positiviteit vast, ook als het een dag wat minder gaat.
  Het gaat lukken.
  Greetz van Paul!

  • Hoi Paul!

   Graag zou ik het wordt ‘negatief’ willen veranderen naar onzekerheid
   Alle onzekere factoren van die periode zorgden ervoor dat ik de positiviteit enkel niet echt kon uiten. Geloof me, met de positiviteit zit het meer dan goed! Thanks voor je berichtje Paul

 • Heb je dat goed gehoord Mischa? Medicijntafel, niet voedseltafel xD
  Fijn om je weer even te horen en zien, ook al is het op film. Nog een paar dagen en dan zit het avontuur er op, take care en zie je gauw!

 • Paul van der Aar
  4 jaar ago

  Hoi Stephan,
  Correcte aanvulling, bedankt voor je kritische blik.
  Het woord ‘negatief’ zal ik ook niet meer gebruiken en is volgens mij ook niet meer nodig.
  Sterkte met de laatste loodjes in Rusland.

  Greetz van Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *