Een update na wat dagen stilte…

Na de positieve updates van de eerste 2 chemo dagen is het stil gebleven vanuit mij en ik denk dat jullie ook wel kunnen raden waarom. Dag 3 van de chemo ging tot het einde van de dag ook nog prima, maar daarna ben ik mij gaandeweg steeds beroerder gaan voelen. Op een gegeven moment eist het natuurlijk zijn tol op je lichaam en dat punt leek voor mij bereikt.

Ik kreeg mijn eten maar moeilijk weg en kort er na kwam het er vaak ook weer uit. Dag 4 was meer van hetzelfde gedonder en de rustdag (gisteren) was ook niet heel veel anders. Door de goede zorgen van het team en ook mijn ouders ben ik de dag nog redelijk doorgekomen en door het mondjesmaat naar binnenwerken van fruit was ik eindelijk kan staat wat eten binnen te houden!

Inmiddels heb ik vannacht een redelijk goede nachtrust gehad en heb ik het gevoel vandaag weer wat beter aan te kunnen. Maar goed ook, want vandaag is een belangrijke dag: ik krijg als het goed is vandaag mijn stamcellen terug!

Voor nu laat ik het hierbij, jullie horen binnenkort weer van me….

Groetjes, Stephan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *