Een vermoeiende dag, maar oh zo bijzonder!

Hello iedereen! Zoals je in de vorige korte update al hebt kunnen lezen ging het de afgelopen dagen wat minder met mij… De chemo begon zijn tol te eisen en ik voelde me ontzettend verrot!

Gelukkig was vandaag een stuk beter en daar kwamen nog veel mooie dingen bij. Rond half 1 in de middag was het namelijk tijd voor mij om mijn stamcellen terug te krijgen! Een spannend moment en een hele bijzondere ervaring! Ook hier heb ik weer niets anders dan lof voor het team dat hier zorg voor gedragen heeft, alles ging echt super!

De stamcellen mochten weer tevoorschijn komen!

Voor de behandeling zelf was het team druk in de weer met het in de gaten houden van mijn ‘vitals’ zoals bloeddruk, hartslag, temperatuur, etc….

Zag er allemaal keurig uit!

Terwijl in alle rust meerdere injecties vol met stamcellen mijn nek in werd gespoten, moest ik hierbij zelf aangeven of ik veranderingen merkte in temperatuur, druk op de borst, tintelingen en nog een aantal zaken zodat zij een goed idee hadden van wat er gebeurde!

Lag er nog best rustig bij als je het mij vraagt;)

De ingreep is helemaal goed gegaan en werd om 5u in de middag nog even afgesloten met een heuse ‘stamcell party’. Het begin van mijn nieuwe leven!

De speld voor het nieuwe leven

Morgen ochtend wordt er nog bloed afgenomen om te kijken of ik klaar ben voor de isolatie! Tot snel!

Groetjes, Stephan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *