Hop, de isolatie in

Het is eindelijk zo ver. Na alle chemo, behandeling en teruggave van mijn stamcellen, zit mijn leukocyten aantal (witte bloedlichaampjes) nu op een dieptepunt! Dit betekent dat mij huidige immuunsysteem nu in principe helemaal is uitgeschakeld en mij niet meer kan beschermen tegen bacteriën en virussen van buitenaf. Wat houdt dit nu in? Voor mij het volgende:

Ik ben 12 uur vanmiddag (lokale tijd Moskou) naar de isolatie gestuurd om niet in aanraking te komem met deze virussen en bacteriën. Ik zal hier de komende 8 – 10 dagen blijven bivakkeren en zal buiten de zuster die mijn eten komt brengen en kamer komt schoonmaken ook niemand zien! Mijn maaltijden worden zodanig bereid dat deze ook bacterievrij zijn, wat betekent dat ze na bereiding ook nog even in de magnetron worden gestopt

Het resultaat is dan zoiets als dit:

Appeltjes uit de magnetron en een taaie lap vlees

Zo zal mijn leven er de komende 8 – 10 dagen uitzien. Verwacht dus alsjeblieft even geen (of iig niet veel) updates, maar ik spreek jullie snel weer! It’s go time!

Groetjes, Stephan

3 Responses to “Hop, de isolatie in

 • Hi Stephan,
  Simply overjoyed to hear your good news! What
  an impressive achievement. Sincere CONGRADULATIONS on your hard earned success.
  I look forward to watching you cross the next line.
  You got this !! Hugs Tanti

 • You can do this!!!
  Succes met dit laatste stukje

 • Dat klinkt serieus… het zullen lange dagen worden. Succes Stephan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *